Geitjes voeren

Kinderen

Geiten

Schommelen

Menu
Home
Onze huizen
Links

Als u meer wilt weten over deze huizen kunt u op de foto van de huizen klikken.
Betty Betty

Betty is een 5 persoons vakantiehuis op Ameland. Betty is het hoekhuis van 3 woningen op een rij op ons erf aan de rand van Nes. De huizen liggen op het ruime, groene erf van onze boerderij. Elk huis heeft een eigen tuin. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter.


Commandeurswoning Commandeurswoning

Commandeurswoning is een 5 persoons vakantiehuis op Ameland. Onze Commandeurswoning ligt aan de rand van het dorp Nes. Er is een eigen terrein om het huis heen. Het huis ligt op het ruime, groene erf van onze boerderij. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. Het centrum van Nes ligt op slechts 3 minuten lopen.

Froukje Froukje

Froukje is een 5 persoons vakantiehuis op Ameland. Froukje is het hoekhuis van 3 woningen op een rij op ons erf aan de rand van Nes. De huizen liggen op het ruime, groene erf van onze boerderij. Elk huis heeft een eigen tuin. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter.


Ot en Sien Ot en Sien

Ot en Sien is een 4 persoons vakantiehuis op Ameland. Vrijstaand vakantiehuis Ot & Sien ligt aan de rand van het dorp Nes. Er is een ruim eigen terrein om het huis heen op het ruime, groene erf van onze boerderij. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. Het centrum van Nes ligt op slechts 3 minuten lopen.


Wendy Wendy

Wendy is een 5 persoons vakantiehuis op Ameland. Wendy is het middelste van 3 woningen op een rij op ons erf aan de rand van Nes. De huizen liggen op het ruime, groene erf van onze boerderij. Elk huis heeft een eigen tuin. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter.


Andrea Andrea

Andrea is een 5 persoons vakantiehuis in Andrea & Catrien op Ameland. Andrea en Catrien zijn identiek. Andrea & Catrien vormen een 2-onder-1-kap aan de rand van het dorp Nes. De huizen liggen op het ruime, groene erf van onze boerderij. Geschikt om samen te huren. Elk huis heeft een eigen tuin. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. Het centrum van Nes ligt op slechts 3 minuten lopen.

Catrien Catrien

Catrien is een 5 persoons vakantiehuis in Andrea & Catrien op Ameland. Andrea en Catrien zijn identiek. Andrea & Catrien vormen een 2-onder-1-kap aan de rand van het dorp Nes. De huizen liggen op het ruime, groene erf van onze boerderij. Geschikt om samen te huren. Elk huis heeft een eigen tuin. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. Het centrum van Nes ligt op slechts 3 minuten lopen.

Aukje Aukje

Aukje is een 9 persoons vakantiehuis in Aukje & Carla op Ameland. Aukje en Carla zijn identiek. Aukje & Carla zijn 2 geschakelde vakantiehuizen aan de rand van het dorp Nes. De huizen liggen op het ruime, groene erf van onze boerderij. Elk huis heeft een eigen tuin. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. Het centrum van Nes ligt op slechts 3 minuten lopen.


Carla Carla

Carla is een 9 persoons vakantiehuis in Aukje & Carla op Ameland. Aukje en Carla zijn identiek. Aukje & Carla zijn 2 geschakelde vakantiehuizen aan de rand van het dorp Nes. De huizen liggen op het ruime, groene erf van onze boerderij. Elk huis heeft een eigen tuin. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. Het centrum van Nes ligt op slechts 3 minuten lopen.


Hans Hans

Hans is een 5 persoons vakantiehuis op Ameland. Hans ligt aan de rand van het dorp Nes. Het huis ligt op het ruime, groene erf van onze boerderij. Het is een twee-onder-één-kap met het huis Grietje. Er is een tuin bij het huis. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. Het centrum van Nes ligt op slechts 3 minuten lopen.


Grietje Grietje

Grietje is een 5 persoons vakantiehuis op Ameland. Grietje ligt aan de rand van het dorp Nes. Het huis ligt op het ruime, groene erf van onze boerderij. Het is een twee-onder-één-kap met Hans. Het huis heeft een eigen tuin. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. Het centrum van Nes ligt op slechts 3 minuten lopen.